Propp til alle flaskehalser

Skjenketut med dekanteringsfunksjon

-

Designet av Tom Nybroe

Oppnå vinens fulle potensial gjennom dekantering, unngå det verste bunnfallet samtidig som du slipper flekker på duken. Rosendahl setter akkurat disse egenskapene på designformelen i den multifunksjonelle vinskjenkeren, som hjelper vinen optimalt på veien fra flaske til glass.

Rosendahl Tom Nybroe Skaenkeprop Prod

Skjenking

Vinskjenkerens lange tut gjør det mulig å skjenke vinen korrekt og med full kontroll, så det ikke søles dråper på bordet eller duken. Verten eller vertinnen kan stå på sin plass og elegant skjenke i sine gjesters glass uten å behøve å flytte seg. 

Se hvordan du kan komme hele bordet rundt med skjenkeproppen 

Lufting

Skjenkeproppens lange annordning fordeler seg jevnt, så den ene halvdelen går dypt ned i flaskens hals, mens den andre enden gir en lang, flott skjenketut. På den måten luftes vinen skånsomt med luften som kommer ned i flasken, og skjenketutens lange, tynne stråle sikrer at vinen får ekstra luft, da den helles i glasset i et moderat tempo, som utfolder vinens karakter optimalt helt uten å stresse vinen.

Lær mer om lufting av vin her

Dekantering

Skjenkeproppen tillater ikke de siste dråpene i flasken å komme ut og på den måten forhindrer det groveste bunnfallet å komme med i glasset. Bunnfallet blir i stedet igjen i flasken og kan lett skylles i vasken, når proppen tas av.

Lær mer om dekantering her 

Vin & multitasking

Med den nye skjenke-, lufte- og dekanteringstuten blir livet enklere for alle som er glad i vin. Bak det multifunksjonelle ”3-i-1”-designet står Tom Nybroe, en anerkjent vinentusiast med solid erfaring når det kommer til skjenkning av det gode glass. Her handler det først og fremst om å utfolde vinens potensiale gjennom lufting og å unngå det værste bunnfallet samt drypp på duken. Det er akkurat disse egenskapene Rosendahl setter på designformelen til den multifunksjonelle vinskjenkeren, som hjelper vinen optimalt på veien fra flaske til glass.

 

ROS Vin Billede3 350X450px

ROS Vin Billede1 350X450px

ROS Vin Billede2 350X450px

 

Bak designeren

Med blikk for både det proffesjonelle og private segmentet har den sympatiske vinentusiasten Tom Nybroe gjennom årene stått bak en rekke vin-riktige og velproposjonerte produkter, som optimerer samspillet med de edle druer. Med den multifunksjonelle vinskjenkeren har Tom Nybroe ønsket å gi vinelskere det perfekte verktøyet til håndtering av vin fra flaske til glass. Proppen lufter og dekanterer under skjenkningen og er skapt i stilrent stål, som gir serveringen god hygiene og designfaktor.

 

Se også Tom Nybroes lekre glasserie - Premium.

 

Premium av Tom Nybro

Premium er en serie med robuste, universelle glass, som kan utfolde både store og kraftige vintyper, som unge, lette viner. Glassenes formspråk er laget slik at vinen får den optimale overflaten å utvikle seg på, mens klokken sikrer at aromaerne når frem til nesen uten å fordampe, så vinen oppnår sitt fulle potensiale. Glasseriens stett er samme høyde, som gir et harmonisk uttrykk på bordet, på samme tid er flere av glassene er velegnet til servering av forretter og desserter.

Les mer om Premium-serien her

ROS Glas 500X270px

DANSK FAVORITT I MER ENN 25 ÅR

DANSK DESIGN

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

FINN EN ROSENDAHL FORHANDLER

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES