I vår mediedatabase finner du pressemeldinger med opplysninger om de nye produktene våre for våren 2019. I tillegg kan du finne bilder av de nye produktene våre, miljøbilder samt små filmsnutter som blant annet kan brukes på sosiale medier.

» FINN PRESSEMELDINGENE HER

 

» GÅ TIL PRESSEKONTAKT
» FÅ TILGANG TIL VÅR MEDIEDATABASE

To-go til hverdagsritualer

Pressemelding

I dag finnes to-go-trenden nesten overalt. Den dynamiske tilgangen til livet på farten har nemlig blitt en vanlig livsstil, som støttes av designprodukter som ikke bare er praktisk-funksjonelle, men også har sin helt egne urbane estetikk. Til dem hører Rosendahls To Go-serie, som merket lanserte i høst og som nå suppleres med et musthave til hverdagens utflukter og avstikkere: En uformell termoflaske med integrert kopp som akkkurat som resten av serien har soft touch-silikondetaljer i offwhite og mørk grå. Hverdagen

Her finner du pressemeldinger vedrørende Grand Cru-seriens nyheter:

Våren 2019

»   To-go til hverdagsritualer

Rosendahl on the rocks

Pressemelding

Ifølge ordtaket spiser vi like mye med øynene som vi gjør med munnen. Det gjelder ikke bare på middagsbordet, men også på barvognen som akkurat nå er en signaturdesign i moderne innredning. Det krever naturligvis sitt utstyr, og med det i tankene oppruster Rosendahl nå Grand Cru-sortimentet med en vinkjøler og isbøtte i høyglanspolert stål, som kan brukes både ute og inne når det er vær til rosé på terrassen eller en drink fra hjemmebaren.

Her finner du pressemeldinger vedrørende Grand Cru-seriens nyheter:

Våren 2019

»   Rosendahl on the rocks

Grand Cru til grillkjøkkenet

Pressemelding

Sommertiden gjør på mange måter tilværelsen lettere. Dagene blir lengre og lysere, og sonen mellom inne og ute viskes ut når grillen tennes og flytter matlagingen, kosen og festen utendørs. Som en hyllest til det skandinaviske utekjøkkenet og en kjærlighetserklæring til gode redskaper lanserer Rosendahl to Grand Cru-musthaves – dressingshaker og marinadeglass med pensel. Nyhetene krydrer sommerens salater og grillretter i en design som går direkte fra kjøleskap til bord, og frir dessuten ekstra til gastronomen i huset med sitt underspilte uttrykk i klart glass med sort plast.

Her finner du pressemeldinger vedrørende Grand Cru-seriens nyheter:

Våren 2019

»   Grand Cru til grillkjøkkenet

DANSK FAVORITT I MER ENN 25 ÅR

DANSK DESIGN

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

FINN EN ROSENDAHL FORHANDLER

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES