En testvinner

Grand Cru Termokanner og presskanne

-

Design av Rosendahl

Kaffekulturen brer om seg med uforminsket styrke og har i dag nesten status som moderne vitenskap. Både hjemme i kjøkkenet og i offisielle mesterskap konkurrerer baristaer om den beste bryggemetoden, men til syvende og sist er det nok en smakssak om man foretrekker filter-, kapsel- eller presskannekaffe. Den testvinnende termokannen er både dekorativ og holder på varmen. Trykknappfunksjonen stenger minst mulig varme ute ved servering, og den glassinnlegget med dobbeltvegger øker isolasjonen. Presskannen fra Grand Cru-sortimentet drar nytte av alle fordelene til denne bryggemetoden og holder samtidig kaffen varm i timevis med sin innebygde termoeffekt.

Termokander Kaffe 1 500X600px

Termokander Kaffe 2 500X600px

 

BRYGG DEN BESTE KAFFEN

Jakten på den perfekte kaffen slutter aldri – og den finnes kanskje heller ikke. En rekke forhold avgjør hvordan vi opplever kaffen – noen er mer avgjørende enn andre. For den garvede baristaen handler det om hvor fint bønnene males, temperaturen på vannet, hvor lenge vannet er i kontakt med kaffen og mange andre faktorer.

Det finnes mange forskjellige bryggemetoder for å lage en god kopp kaffe. Vi har samlet to guider for deg, uansett om du foretrekker presskannekaffe eller filterkaffe.

» Lær å brygge den beste kaffen her

Termokander Kaffe Termo Banner 996X600px

Termokander Te 1 500X600px

Termokander Te 2 500X600px

 

BRYGG EN VARM KOPP TE

Følelsen av en kopp rykende varm te mellom hendene er for mange innbegrepet av hygge og velvære – og samtidig er teen, akkurat som kaffen, blitt en fast følgesvenn som man drikker i større mengder i løpet av arbeidsdagen og hjemme. Her kommer den klassiske, keramiske tekannen ofte til kort, for ulempen ved den sjarmerende designen er at varmen raskt forsvinner og sender den inkarnerte tedrikkeren over i kaffeuniverset til den tradisjonelle termokannen. Men ikke nå lenger.

Ved å lansere te-termokannen nå i høst utvider Rosendahl nemlig Grand Cru-universet med en funksjonell «smart living»-design som er skreddersydd for tekulturen, samtidig med at den låner den klassiske trykknappfunksjonen fra merkets ikoniske termokannedesign. Den nye te-termosen har dessuten en fin form som løfter kannen fra bordet med et svevende uttrykk samt en innebygd tesil som enkelt klikkes på og av under brygging og gjør nyheten til en praktisk innretning som alle teentusiaster vil elske.

» Kjøp Te-termokannen her

DANSK FAVORITT I MER ENN 25 ÅR

DANSK DESIGN

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

FINN EN ROSENDAHL FORHANDLER

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES