Det som frister deg mest Grand Cru Bar & Vin - Her startet Rosendahl eventyret. Vinproppen var det første produktet i Grand Cru serien, som ble lansert i 1993. Vin- og barserien har siden det blitt utvidet til alt som frister innenfor vinverdenen; til hverdagsvin og årgangsvin, til cocktails og til temakveld med vinsmaking, hvor etiketten ikke skal avsløre hvilken spennende smaksopplevelse som er i vente.
Løft stemningen med riktig utstyr Musikken spiller, stemningen er god og alle hygger seg. Det er ingen grunn til å gå ut på byen, når du like gjerne kan lage de lekreste drinkene hjemme – med en komplett og stilig cocktailbar. De beste festene ender likevel alltid på kjøkkenet. Med riktig utstyr og en god porsjon nysgjerrighet, er det enkelt å mikse drinker som vil imponere og overraske gjestene dine. Alle delene i Grand Cru bar-serien er laget i stilrent, rustfritt stål, og både designet og funksjonaliteten er gjennomtenkt ned i minste detalj.
SHAKER Den elegante shakeren i ikonisk design ser godt ut i baren og er perfekt når det skal mikses gode drinker. Shakeren har en innebygget funksjon, slik at du kan sile drinken når du skal helle den opp i glasset. Slik gjør du: Hell alle ingrediensene i shakeren Ta et fast grep i topp og bunn, og hold de to delene godt sammen Rist i 10-15 sekunder Ta av lokket og hell innholdet langsomt over i glasset TIPS: Hvis du rister shakeren vannrett frem og tilbake i stedet for opp og ned, blir innholdet raskere avkjølt
MÅLEBEGER Det lille målebegeret – også kalt jigger – gjør det enkelt å måle opp presise mengder, slik at du får den helt riktige smaken på dine drinker. Et must-have i hjemmebaren. BARSKJE MED INNEBYGGET MUDDLER Bruk den lange skjeen til å blande drinker, som ikke skal shakes. Med innebygget muddler kan du også vende om skjeen og bruke den til å skvise f.eks. sukker, friske urter og frukt til en Daiquiri. Bruk den også når pynten på drinken skal plasseres som prikken over i’en. Slik gjør du: Ta i friske urter, frukt og sukker i bunnen av shakeren, og bruk muddleren til å mose ingrediensene sammen i en rolig, dreiende bevegelse. Husk at urter skal moses forsiktig slik at de ikke utskiller klorofyll, som blir brunt og smaker bittert. TIPS: Skjeens ekstra lengde gjør den også super til din kanne, når det skal blandes noe i den – f.eks. iste, limonade eller Sangria.
VIRGIN BRINGEBÆR-MOJITO INGREDIENSER 30 ml limejuice 20 ml sukkersirup 4 bringebær 10 mynteblader Sprudlevann SLIK GJØR DU Legg ca. 10 mynteblader i et longdrink-glass. Tilføy 4 bringebær, limejuice og sukkersirup. Mos bringebærene med en muddler og tilføy knust is i glasset. Rør rundt med en barskje, så alle elementer blir godt blandet. Fyll opp med sprudlevann (f.eks. Farris eller Bris) og topp det hele med en stilk mynte og bringebær som pynt.
Duet på bordet Med en krans af varm grå eller hvidt porcelæn med beige accent, så er der noget for begge parter i designduetten.
Rosendahl Vinkugle I den runde kugle finder du både en proptrækker, vinprop, oplukker og en folieskære. Se Eva Harlous nyeste design her