Grand Cru TAKE til utendørslivet

 

0106 GC TAKE Wide

 

Ut i det blå

Kaffepause i solen eller lunsj i parken? Grillkveld i kolonihagen eller piknik på stranden? Uansett hvor du skal kose deg, blir opplevelsen en helt annen når maten serveres på praktiske tallerkener designet spesifikt til utendørslivet, og drikkevarene nytes i kopper av skikkelig kvalitet. I Grand Cru TAKE-serien tolkes de klassiske designlinjene fra den kjente Grand Cru-kolleksjonen i et materiale til utendørsbruk som både er lett, robust, ripefritt og stablebart.

0104 GC TAKE

FamilyTUREN GÅR TIL…

Stranden
Parken
Terrassen
Altanen
Skolearrangementet
Båten
Fisketuren
Pikniken
Skogturen
Fellesspising i bakgården
Campingvognen
Utelivet
Kolonihagen
Teltturen
Bilferien
Hytta

 

KLAR I EN FART

TAKE-serien er designet for å kunne stables og tar minimalt med plass når dere skal avgårde.

0115 GC TAKE Drikke DunkeElegant servering – også i det fri

Gi utendørsserveringen et løft med praktiske og funksjonelle tallerkener og kopper som er som skapt for å brukes under åpen himmel. TAKE-serien er både estetisk og funksjonell, og siden den er lett og enkel å stable, kan du ha den med overalt.

 

0107 GC TAKERene linjer og fine farger

TAKE-serien er utendørsversjonen av det populære Grand Cru-serviset og har de samme rene og enkle designlinjene, men er optimert for utendørslivet. De praktiske tallerkenene har f.eks. forhøyde kanter. Fargene er holdt i avdempede nyanser med flekkede detaljer som gir et taktilt og naturlig uttrykk.

En papptallerken gjør verken noe bra for maten som blir servert på den eller for naturen når den kastes etter bruk. Men man behøver ikke å ta med seg porselenet ut for å få en god spiseopplevelse i det fri. Grand Cru er designet for å imøtekomme de utfordringene som kan være når man spiser ute. F.eks. er kantene på tallerkenene høyere enn normalt, slik at maten holder seg der den skal. Praktisk og funksjonelt.

0105 GC TAKE

DANSK FAVORITT I MER ENN 25 ÅR

DANSK DESIGN

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

FINN EN ROSENDAHL FORHANDLER

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES