DUET AV ROSENDAHL

EN ELEGANT KJÆRLIGHETSERKLÆRING

-

I musikkens verden er duetten oftest en kjærlighetssang som hyller det vi elsker i vakker samklang mellom to stemmer.
Med lanseringen av det nye serviset Duet synger Rosendahl med på samme melodi i en kreativ fortolkning til den moderne borddekkingen.

Duet er sammennsatt av to fargetoner, og henter sitt navn i kombinasjonen av blankt og matt porselen samt i et elegant reliefmønster, som skaper et delikat samspill mellom glatte og rillede flater og du får et lekkert uttrykk når fargene brukes sammen. Servise- og serveringsdelene er produsert i Fine China, en finere porselenskvalitet som tåler hverdagsbruk, i tillegg tåler serviset oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og har 10 års bruddgaranti.

Duet Banner 996X400px

Duet Blaa Baggrund Ramme 500X632px

Duet Bord Ramme 500X632px

 

 

Duet på middagsbordet

Tallerkenen er middagsbordets naturlige midtpunkt. Her anrettes maten til hverdagen og til gjester året rundt, og i utviklingen av Duet har Rosendahl derfor satt ekstra fokus på nyutviklingen av måltidets superstjerne. Duet sortimentet har fire forskjellige tallerkentyper som passer til både frokost, dessert, middag og til servering av suppe. Serviset løfter måltidet til nye høyder og omkranser maten med en lekker, forhøyet relieff langs tallerkenkanten.

Med Duet feirer Rosendahl nettopp det vellagde måltidet og den velbryggede kaffekopp med et design som fremhever mat og drikke med en elegant relief-effekt og harmonisk ton-i-ton nyanser. Duet finnes som tallerken, skål og krus i to kombinasioner: Hvit porselen med krans av varm grå eller hvit porselen med beige tone, så det er noe for begge parter i designduetten.

Duet Krus 500X383px

Duet Tallerkner 500X383px

Duet på middagsbordet

Tallerkenen er middagsbordets naturlige midtpunkt. Her anrettes maten til hverdagen og til gjester året rundt, og i utviklingen av Duet har Rosendahl derfor satt ekstra fokus på nyutviklingen av måltidets superstjerne. Duet sortimentet har fire forskellige tallerkentyper som passer til både frokost, dessert, middag og til servering av suppe. Serviset løfter måltidet til nye høyder og omkranser maten med en lekker, forhøyet relieff langs tallerkenkanten.

I musikkens verden er duetten oftest en kærlighedssang, der hylder det, vi elsker i smuk samklang mellem to stemmer. Med lanceringen af det nye spisestel Duet synger Rosendahl med på samme melodi i en kreativ fortolkning til den moderne borddækning.
Duet er nemlig ikke bare sammensat af to farvetoner, men henter sit navn i kombinationen af blankt og mat porcelæn samt i et elegant reliefmønster, der skaber smukt samspil mellem glatte og rillede flader.

Duet, Rosendahl, skåle, skål, tallerken, tallerkner, garanti, 10års garanti, porcelæn, stel

 

10-års brudgaranti hos Rosendahl

Porcelænsdelene i stel fra Rosendahl er omfattet af brudgaranti. Garantien dækker brud,skår og fabrikationsfejl under forudsætning af,at produktet er anvendt til dets rette formål. Garantien dækker ikke almindelig slitage eller misligholdelse af produktet.

Du kan læse mere om vores brudgaranti på porcelæn her

*Reklamationer indleveres i den butik, hvor produktet er købt eller hos en anden forhandler af produktet sammen med dokumentation for købet (kvittering/bon). Butikken ombytter varen til en tilsvarende vare. Hvis varen er udgået, tilbydes en erstatningsvare som i muligt omfang modsvarer originalvaren. Garantien giver ikke ret til penge retur. Garantien på det ombyttede produkt udløber ved udløbet af den oprindelige garantiperiode.

Duet Skaale 500X383px

DANSK FAVORITT I MER ENN 25 ÅR

DANSK DESIGN

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

FINN EN ROSENDAHL FORHANDLER

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES