Behandling av personopplysninger på rosendahl-design.no

Den behandlingsansvarlige for dine personopplysninger er: Rosendahl Design Group A/S, Slotsmarken 1, 2970 Hørsholm, e-post: info@rosendahldesigngroup.dk.

«Personopplysninger» omfatter alle opplysninger som kan brukes til å identifisere deg som person. Det gjelder blant annet for- og etternavn, kjønn, alder, adresse, e-postadresse eller andre kontaktopplysninger, uansett om de gjelder din private bopel eller arbeidsplass.

HVILKE OPPLYSNINGER OPPBEVARER VI?

Du kan når som helst gå inn på www.rosendahl-design.no uten at vi samler inn andre personopplysninger om deg enn din IP-adresse, som nærmere beskrevet i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Men for at vi skal kunne samhandle med deg, trenger vi noen opplysninger slik at vi kan behandle og levere din ordre. Det gjelder navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi samler inn og behandler opplysningene hvis du vil foreta kjøp, sende oss en forespørsel på post eller abonnere på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn og oppbevarer kun opplysninger med ditt samtykke eller med bakgrunn i at vi skal oppfylle en avtale om kjøp av våre produkter, eller for å ivareta våre berettigede interesser. Vi samler inn opplysninger som er nødvendige for å levere den tjenesten du ber om og til markedsføring, deriblant markedsføring via sosiale medier. Opplysningene vil bare bli brukt til det avtalte formålet.

www.rosendahl-design.no benytter DIBS Payments tjenester til håndtering av betaling av online-kjøp og oppbevarer ikke selv opplysninger om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

HVEM GIR VI OPPLYSNINGENE TIL?

Vi utleverer bare personopplysninger til interne avdelinger og betrodde samarbeidspartnere. Utlevering skjer i forbindelse med frakt og levering av dine varer (PostNord), og utsendelse av nyhetsbrev (Apsis A/S). Rosendahl Design Collection A/S utleverer bare personopplysninger til andre, f.eks. misligholdsregistre i henhold til gjeldende lov, hvis du driver misbruk eller svindel mot virksomheten eller deler av denne.

For å kunne optimere www.rosendahl-design.no samler inn vi data og fører statistikk over brukeratferd på nettstedet. Statistikken brukes kun som en oversikt for f.eks. å se hvilke sider og nettlesere du og våre andre kunder bruker mest.

Vi bruker Google Analytics til å samle inn besøksstatistikk, og i den forbindelse gir vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan utlevere opplysningene til tredjepart hvis loven krever det, eller til en tredjepart som utfører oppgaver for dem.

Personvernvilkårene for Google Analytics godtas ved å gå inn på www.rosendahl-design.no og fremgår av http://www.google.com/privacy.html.

Bortsett fra de ovenstående tilfellene utleverer Rosendahl Design Collection A/S ikke opplysninger om deg og våre kunder til tredjepart, og vi selger heller aldri personopplysninger.

HVOR OPPBEVARER VI DINE OPPLYSNINGER?

Personopplysningene oppbevares på servere i Danmark. Noen personopplysninger administreres av en tredjepart (databehandler), som oppbevarer og behandler personopplysninger på Rosendahl Design Groups vegne i henhold til denne personvernpolicyen og den gjeldende lovgivningen om beskyttelse av personopplysninger. Opplysningene registreres hos Rosendahl Design Collection A/S og oppbevares i 12 måneder. Imidlertid oppbevares opplysninger i forbindelse med en kjøpstransaksjon i fem år etter transaksjonen, og e-postadressen oppbevares i inntil 3 år etter at du har avmeldt deg nyhetsbrevet. Deretter blir opplysningene slettet.

Opplysningene oppbevares bare i henhold til formålene som er oppgitt ovenfor. Hvis du har gitt tillatelse til at vi kan sende deg nyhetsbrev til e-postadressen din, oppbevares din e-postadresse inntil du aktivt melder deg av nyhetsbrevet, noe du kan gjøre når som helst.

INNSYN TIL OPPLYSNINGER

Du kan få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Hvis du ønsker å motta en kopi av disse opplysningene, kan du skrive til oss på adressen webshop@rosendahl.dk

Du har også rett til å få dine opplysninger korrigert eller slettet. Du kan også her kontakte oss via e-postadressene over.

INFORMASJONSKAPSLER

I tillegg til de opplysningene du selv legger inn i forbindelse med kjøp, abonnement på nyhetsbrev og andre tjenester, bruker www.rosendahl-design.no informasjonskapsler. Les mer om våre informasjonskapsler og ytterligere informasjon om hvordan du sletter informasjonskapsler her.

KONTAKT

Rosendahl Design Collection A/S forplikter seg til hele tiden å oppfylle lovens krav til beskyttelse av personvern.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til vår personvernpolicy, eller til hvordan vi bruker dine personopplysninger, er du velkommen til å kontakte oss på:

Epost: webshop@rosendahl.dk
Telefon: +45 45 17 37 01

Ønsker du å klage over vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergate 28, 5, 1300 København K, e-post: dt@datatilsynet.dk.

 

Persondatatpolitik - Beskyttelse af persondata på Rosendahl.dk
DANSK FAVORITT I MER ENN 25 ÅR

DANSK DESIGN

Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.

FINN EN ROSENDAHL FORHANDLER

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

VI BRUKER COOKIES